Sakupen organisaatiomuutos 1.5.2023

Sakupen organisaatio muuttui 01.05.2023. Tavoittelemme tehokkuutta tuotannon johtamiseen ja parannamme samalla perustaa yhtenäisen Sakupen kehittämiselle. Uuden toimintamallin tarkoituksena on varmistaa perustehtävän sujuvuus ja kustannustehokas palvelu asiakkaillemme. Lisäksi vahvistamme tässä yhteydessä talousohjausta ja hyvää hallinnointitapaa.

Sakupe vahvisti tuotannon johtamista valitsemalla yhtiöönsä tuotantojohtajan, jonka vastuulla on koko Sakupen tuotannon kustannustehokkuuden ja toimitusvarmuuden kehittäminen sekä ylläpitäminen. Tuotantojohtajan tukena toimii kussakin tuotantolaitoksessa tuotantopäälliköt yhdessä huoltotiimin ja muun teknisen kehitystiimin kanssa. Tuotantojohtajan tehtävään kutsuttiin yhtiön sisältä vankkaa luottamusta nauttiva Harri Lepoaho, entinen Jyväskylän paikallisjohtaja, jolla on näytöt tuotannon menestyksekkäästä ja tehokkaasta johtamisesta henkilöstötyytyväisyyttä unohtamatta.

Vahvistimme samalla myös yhtiön talousohjausta ja hyvää hallinnointitapaa palkkaamalla yhtiöön talouspäällikön. Tehtävään on valittu Marja-Liisa Salmivainio 1.5.2023 lähtien. Marja-Liisalla on Sakupen talouden asioista vankka kokemus, sillä hän on hoitanut ostopalvelun kautta talousohjaukseen- ja rapotointiin liittyviä tehtäviä jo useiden vuosien ajan.

Toimitusjohtajan tukena toimiva johtoryhmä koostuu jatkossa yhtiötasoisten vastuualueiden vetovastuullisista, eli asiakkuusjohtajasta, henkilöstöpäälliköstä, tuotantojohtajasta ja talouspäälliköstä.

Samassa yhteydessä myös asiakaspalvelussa tehtävänimikkeisiin ja roolitukseein tehtiin muutoksia. Ajantasaiset yhteystiedot nettisivuiltamme: sakupe.fi/yhteystiedot/

Antti Tervo,
Toimitusjohtaja Sakupe Oy