SleepAngel –tyynyjen ohjeistus asiakkaillemme

SleepAngel-tyyny puhdistetaan käyttöpaikalla, pyyhkimällä se tarkoitukseen sopivalla desinfiointiaineella. Näitä tyynyjä ei saa pestä vesipesussa, eikä palauttaa Sakupen pesulaan likapyykin mukana. Sakupen laatu- ja ympäristöryhmä on todennut, että pesulaan palautuneita ja likapyykkijärjestelmässä mahdollisesti kontaminoituneita SleepAngel–tyynyjä ei voida varmuudella desinfioida alkuperäiseen kuntoonsa. Koska emme tällaisessa tapauksessa voi taata tuotteen hygieniaa tai turvallisuutta, emme lähetä pesulaan saapuneita vuokratyynyjä takaisin asiakkaillemme. Pesulaan palautettu tyyny korvataan tarvittaessa uudella tuotteella.

Jos teillä on Sakupen viikkovuokralla olevia SleepAngel–tyynyjä:

1. Varmistakaa ja tiedottakaa vielä sisäisesti, ettei likaisia tyynyjä lähetetä Sakupelle muun likapyykin mukana. Tyynyt puhdistetaan asiakkaan tiloissa, tyynyssä olevan ohjeen mukaisesti.

2. Jos Sakupen omaisuutta olevia tyynyjä on virheellisesti toimitettu Sakupen pesulaan likapyykkinä, asiakaspalvelumme on teihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Asiakaspalvelu sopii kanssanne tuotteen korvaamisesta Sakupelle sekä uuden tyynyn toimittamisesta pilaantuneen tilalle. Tyynyjen korvaaminen tapahtuu tuotteen käyttöikä huomioiden, ja laskutamme asiakkaitamme normaalin laskutuksen ohella.

3. Sakupen omaisuutta ja viikkovuokralla olevia tyynyjä emme lähetä asiakkaillemme takaisin, sillä emme voi taata niiden turvallisuutta ja hygieniaa.

Jos käytössänne on omia SleepAngel–tyynyjä, toimittehan seuraavasti:

1. Varmistakaa ja tiedottakaa sisäisesti, ettei likaisia tyynyjä lähetetä Sakupelle muun likapyykin mukana. Tyynyt tulee puhdistaa asiakkaan tiloissa tyynyssä olevan ohjeen mukaisesti.

2. Jos teidän omia tyynyjä on virheellisesti toimitettu Sakupen pesulaan likapyykkinä, olkaa yhteydessä meidän asiakaspalveluun sopiaksenne tyynyjen palautuksesta tai hävittämisestä. Pyrimme olemaan itsekin yhteydessä asiakkaisiin, joiden tyynyjä on saapunut pesulalle. Kaikkien tällaisten tyynyjen alkuperää ei välttämättä voida merkintöjen perusteella todentaa, joten toivomme myös asiakkaidemme olevan aktiivisia asian suhteen.

3. Haluamme muistuttaa, että emme vastaa likapyykkijärjestelmän läpi kulkeneen SleepAngel–tyynyn hygieniasta emmekä voi taata tuotteen olevan enää turvallinen käyttää. Halutessanne hävitämme tyynyt asianmukaisesti.

Mahdollisten lisäkysymysten osalta, asiakaspalvelumme auttaa mielellään:

Asiakaspalvelu, Sakupe Oy

Puhelin: 017 178 030

Sähköposti: asiakaspalvelu@sakupe.fi